1,5 meter sticker in geel en zwart

Het aantal besmettingen in Nederland is stabiel laag. Het is dan ook verantwoord om meer  bezoek van familie en vrienden toe te staan. RIBW K/AM volgt de richtlijn voor verpleeghuizen voor onze 24-uurslocaties. Wees welkom maar houd afstand van elkaar!

Per 1 juli zijn de  coronamaatregelen in Nederland versoepeld. Wij volgen de lijn dat mensen weer samen mogen komen als er 1,5 meter afstand kan worden bewaard. Dat betekent dat vrienden en familie weer even welkom zijn op onze 24-uurslocatie als voorheen, mits de 1,5 m aangehouden wordt en er geen verkoudheidsklachten zijn.

Meerdere mensen

Zijn er meerdere mensen en/of is de afstand niet te bewaren op je kamer of in je appartement? Overleg dan even met de begeleiding of je gebruik kunt maken van een algemene ruimte. Naar buiten gaan is bij mooi weer natuurlijk altijd een goede optie.

Het is voor iedereen een nare periode geweest. De begintijd waarin bezoek helemaal niet mogelijk was stak nog het meeste. We zijn dan ook heel blij met deze versoepeling. Bedankt voor jouw aanpassingsvermogen. Blijf wel alert, want er is nog steeds een risico op besmetting. We moeten  moeten dus voorzichtig blijven.

Vragen

Ons motto is dat bezoek op 1,5 meter mogelijk moet zijn. Dat geldt ook voor andere datn 24-uurslocaties. Wat dat betekent,  verschilt per locatie.  Is er iets niet duidelijk? Vraag het de medewerker of de manager.

Veel plezier samen.