Doel van de site

Zelf toegang hebben tot informatie en delen van verhalen en ervaringen kan je welbevinden vergroten. Deze site draagt daar aan bij met verhalen, tips en trucs, maar ook gewoon saaie dingen die je moet weten. 

Achtergrond
Bij grip op je leven hoort onlosmakelijk toegang tot alle informatie die je nodig hebt. Vanuit dit ideaal is deze website ontstaan en opgezet door RIBW K/AM en de Centrale Cliëntenraad in samenwerking met het Centraal Steunpunt Cliëntmedezeggenschap (CMZ) . We hopen dat de informatie die je hier vindt je helpt, je af te toe kan raken en je op nieuwe ideeën brengt. En zo je veerkracht versterkt.   

De toekomst
Op dit moment is het portaal  toegankelijk voor iedereen zonder login. We onderzoeken de mogelijkheden om in de loop van 2020 /2021 deze site te koppelen aan andere systemen met persoonlijke informatie, zoals “Je dossier”. Misschien is er behoefte aan afgeschermd deel van de site waar je samen met  andere cliënten verhalen kunt delen. Als dat zo is, laten we dat bouwen. 

Meedoen?

Is er iets dat je wilt delen in welke vorm dan ook: een gedicht, een verhaal, een foto, een column, een recept of een schilderij, noem maar op. Laat het ons weten! Stuur een mail naar vitaaldigitaal@ribw-kam.nl

Wil je samen met andere enthousiastelingen dit portaal een stevige basis geven.
Meld je dan aan voor de redactie.